TEA Football Cup

Més de 200 alevins es van reunir al Camp Municipal de Fútbol de Sant Fruitós de Bages en un torneig que va més enllà de l’esport i que busca donar visibilitat a les persones que pateixen trastorn de l’espectre autista.

En el torneig hi van participar 20 equips del territori català i d’Andorra on es van recaptar fons per finançar les teràpies dels nens i nenes amb autisme del Centre de Recursos TEA de la Catalunya Central.

Des de Cal Moliné estem molt contents d’haver pogut col·laborar en aquesta primera edició del TEA Football Cup, una bona iniciativa en forma de torneig solidari per l’autisme on també es van poder fer altres activitats i veure actuacions de la colla castellera dels Tirallongues per amenitzar l’espera entre partits.

MÉS NOTÍCIES

Estiu Moliné

Estiu Moliné

Aquest estiu gaudeix de la millor selecció de sabors refrescants que des de Cal Moliné hem seleccionat per a tu. Per...

leer más
Tortell de Reis

Tortell de Reis

S'acosta la nit més màgica i esperada pels petits de la casa, la nit on plouen caramels i arriben els regals més...

leer más

HORARI

D'Atenció al clienT 

De dilluns a divendres
de 8 del matí a 15h de la tarda.

938 747 754

CONTACTE