La Marató de TV3

Un any més Manresa es mobilitza per la Marató de TV3, enguany dedicat a la salut cardiovascular. La Marató de TV3 se celebra el pròxim diumenge 18 de desembre, però aquest dies ja hi han organitzades diverses activitats per recaptar diners.


Manresa per La Marató torna a organitzar la TÓMBOLA DE LA MARATÓ DE TV3 i Cal Moliné no es podia perdre aquest esdeveniment solidari. Col·laborem juntament amb altres establiments de la ciutat en aquesta tómbola solidària on podràs participar el dissabte 26 de novembre, davant de Crist Rei de Manresa.


Convidem a tothom a participar-hi, qualsevol ajuda és bona per aconseguir recaptar diners per a la investigació de la salut cardiovascular.

MÉS NOTÍCIES

HORARI

D'Atenció al clienT 

De dilluns a divendres
de 8 del matí a 15h de la tarda.

938 747 754

CONTACTE