Cal Moliné premiat per la Ruta del bon pa de Catalunya

En una època com l’actual en què ens trobem tot sovint amb pa de qualitat dubtosa en molts establiments, es fa necessari tenir eines per destriar el producte dolent del bo, i aquest de l’excel·lent. Amb aquest objectiu s’ha presentat la Ruta del bon pa de Catalunya, que distingeix les fleques amb el millor pa de casa nostra. Per arribar a triar les fleques que formen part d’aquesta selecció de l’excel·lència un jurat especialitzat format per experts professionals del sector va fer diferents tastos en què es van tenir en compte fins a deu variables.

A Cal Moliné estem molt orgullosos de formar part del gup de 62 fleques reconegudes per l’organisme, i continuem donant valor als nostres origens. Des de 1927 elaborem els nostres productes amb la millor matèria primera i de manera artesanal, sempre amb la màxima cura i mostrant respecte i devoció pel nostre ofici: ens considerem afortunats de poder oferir la millor qualitat i el més bon servei.

MÉS NOTÍCIES

HORARI

D'Atenció al clienT 

De dilluns a divendres
de 8 del matí a 15h de la tarda.

938 747 754

CONTACTE