Fleca i consumicions per emportar-se

La situació actual de pandèmia ha obligat a prendre mesures a tots els establiments de l’hostaleria i, en conseqüència, no es poden fer consumicions a bars o cafeteries: totes les consumicions hauran de ser per emportar-se. A Cal Moliné, seguint les instruccions sanitàries, continuem oferint-vos tots els nostres productes de fleca, brioixeria, pastisseria i cafeteria amb servei per endur-se.

Per a nosaltres, garantir la salut dels clients com la dels nostres propis treballadors és primordial i és per això que s’han pres totes les mesures necessàries per garantir-la i oferir el millor servei com sempre amb la màxima qualitat i artesania.

Cal Moliné
Artesans des de 1927

MÉS NOTÍCIES

Estiu Moliné

Estiu Moliné

Aquest estiu gaudeix de la millor selecció de sabors refrescants que des de Cal Moliné hem seleccionat per a tu. Per...

leer más
TEA Football Cup

TEA Football Cup

Més de 200 alevins es van reunir al Camp Municipal de Fútbol de Sant Fruitós de Bages en un torneig que va més enllà...

leer más

HORARI

D'Atenció al clienT 

De dilluns a divendres
de 8 del matí a 15h de la tarda.

938 747 754

CONTACTE