Fleca i consumicions per emportar-se

La situació actual de pandèmia ha obligat a prendre mesures a tots els establiments de l’hostaleria i, en conseqüència, no es poden fer consumicions a bars o cafeteries: totes les consumicions hauran de ser per emportar-se. A Cal Moliné, seguint les instruccions sanitàries, continuem oferint-vos tots els nostres productes de fleca, brioixeria, pastisseria i cafeteria amb servei per endur-se.

Per a nosaltres, garantir la salut dels clients com la dels nostres propis treballadors és primordial i és per això que s’han pres totes les mesures necessàries per garantir-la i oferir el millor servei com sempre amb la màxima qualitat i artesania.

Cal Moliné
Artesans des de 1927

MÉS NOTÍCIES

HORARI

D'Atenció al clienT 

De dilluns a divendres
de 8 del matí a 15h de la tarda.

938 747 754

CONTACTE