Les propietats màgiques del pa

Pa - BLOG

Que vivim en un país on tots nosaltres som admiradors i bons consumidors de pa no és cap secret; però tothom en coneix les seves qualitats?

Recents estudis del Departament de Ciències Clíniques de la Universitat de Les Palmes de Gran Canària han conclòs que la recurrent creença que afirma que el pa engreixa és falsa. Deixar de menjar aquesta font d’hidrats de carboni no fa cap bé a la nostra salut.

El pa aporta a la nostra dieta nutrients essencials i beneficiosos pel nostre organisme i ajuda a regular el colesterol, reduint-ne el dolent (LDL) i potenciant el bo (HDL). També està associat a la reducció del risc de patir cardiopaties i porta a terme una funció molt important: la ingesta de pa ajuda a mantenir els nivells d’insulina en sang baixos, prevenint així la diabetis.

I és que qui es pot resistir a degustar aquesta massa de farina i aigua cuita al forn amb gran afecte? Nosaltres de ben segur que no! Som amants del pa artesanal i és per això que cada dia us oferim el millor producte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *