Dijous Llarder!

Celebra el dijous llarder amb nosaltres!

Ja tenim aquí el tret de sortida de les festes de Carnestoltes: el Dijous Gras. I per a celebrar-ho de la manera més tradicional (i exquisita) la nostra estupenda coca de llardons no pot faltar a taula.

Estem parlant d’una coca de llardons artesanal està feta amb pasta de full, sucre, pinyons i els protagonistes de la festa: els llardons. La podràs trobar a les nostres botigues, ben torradeta i acabada de sortir del forn. Te’n lleparàs els dits; és un postre perfecte pels de casa o per si tens convidats.

Si ets amant de les botifarres d’ou (o tens fills que amb l’escola celebren aquest dia), no dubtis en acompanyar-les amb alguna de les barres de pa de la casa: Potser el pa de chia o d’espelta? La barreta integral? Escull la que més t’agradi!

Que gaudiu molt d’aquest dia!

Horitzontal BLOG RGB

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *