Els superpoders dels cereals integrals

Sabies que el consum habitual de cereals integrals està relacionat amb menor risc de patir malalties cardiovasculars, digestives i la diabetis? Al conservar la closca, els cereals integrals contenen més fibra, minerals i vitamines que no pas un cereal refinat, ja que és on s’hi troben els nutrients amb tota la seva essència i propietats.

A més, aquests efectes beneficiosos es comencem a produir en dosis baixes, com 30 grams diaris, el que equival a una llesca de pa! És per això que els nostres forners elaboren diferents tipus de pa i brioixeria especial on els cereals integrals en són els protagonistes. En pots trobar 100% integrals o combinats amb altres tipus de farina. Ideal per fer-te l’entrepà per esmorzar, sopar un bon pa amb tomàquet o acompanyar altres plats.

Una dieta equilibrada on els cerels integrals en formin part és un hàbit saludable amb molts més beneficis dels que puguis imaginar. Coneixes aquella sensació de “gana” constant que t’empeny a picar entre hores? Doncs ara ja sabràs com combatre-la amb èxit ja que tenen efecte saciant.

Enganxa’t a aquest hàbit tan saludable i omple’t d’energia! Una llesca de pa pot marcar la diferència 😉integrals

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *