Sant joan 2016!


Captura de pantalla 2016-06-13 a las 10.46.29

Celebra amb nosaltres la revetlla de Sant Joan!

S’apropa la nit més màgica de l’any i a taula no hi pot faltar el dolç per excel·lència d’aquesta festa popular: la coca de Sant Joan. De coques en podem trobar durant tot l’any, però aquesta té un significat especial; forma part d’una tradició catalana en la que la gent es reuneix per celebrar el solstici d’estiu al voltant de fogueres, gresca i xerinola. Qui no té un record especial d’una Nit de Sant Joan?

Compartir el moment de sobretaula repartint porcions de coca entre la família o els amics és tot un clàssic. Són unes postres lleugeres i ben gustoses que acompanyades de vi dolç o cava ben fresquet encara se’n pot gaudir més plenament.

En els nostres establiments trobaràs coques de brioix de crema, de pinyons, de fruita confitada i també coca farcida de nata. Prefereixes les coques de full? En torbaràs de crema, llardons, xocolata i cabell d’àngel. No volem que cap convidat es quedi sense tastar un bon tros de la seva coca preferida, en tenim per a tots els gustos i de diferents mides. Amb quina et quedes?

revetlla de sant joan

La Nit de Sant Joan és nit d’alegria i la volem compartir amb vosaltres! Participa al nostre sorteig a través de facebook i guanya una deliciosa coca de Cal Moliné.

Feliç revetlla!

Captura de pantalla 2016-06-13 a las 13.19.06

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *