Us presentem el nou pa de CHIA!

Chia3

Pa de Chia – Beneficia’t dels poders de la chia, el superaliment per excel·lència!

Les delicioses llavors de chia són un superaliment amb un valor nutricional molt ric i una font excel·lent d’antioxidants, proteïna, fibra, calci i omega-3, que aportaran al teu organisme uns beneficis excepcionals. Els omega-3 redueixen el risc cardiovascular, la inflamació, el colesterol i equilibren el sistema nerviós. El pa de chia, tan saludable com tendre, es caracteritza per tenir una crosta cruixent i fina, una molla flonja i esponjosa i un lleuger sabor de nous que encara el fan d’allò més apetitós. I el toc més especial: l’hem combinat amb farina de blat de moro i llavors de sèsam, convertint-lo en un pa complet i un regal per tots els paladars.

Amb cada mossegada sentiràs com el teu cos s’omple de vitalitat i energia. Deixa’t seduir per les propietats màgiques del pa de chía.

Cuida, depura i alimenta el teu cos amb el super pa de chía!

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *