Feliç Sant jordi!

Captura de pantalla 2016-04-15 a las 10.13.58

Un any més arriba la celebració més bonica i especial de Catalunya: la diada de Sant Jordi, el dia en que els carrers s’omplen de roses, llibres, somriures i emoció.

Des de Cal Moliné desitgem que el visquis de la forma més autèntica, és per això que, com cada any, elaborem el pa de Sant Jordi; un petit pa de sabor exquisit gràcies a la combinació de formatge i sobrassada, dibuixant les quatre barres catalanes, i al toc de nous. Si tens convidats, els deixaràs ben impressionats. I això només és l’aperitiu, perquè per postres us espera el deliciós pastís de Sant Jordi. Us llepareu els dits amb aquest dolç de nata i trufa i recobert de crema cremada!

L’amor és protagonista d’aquesta diada. Sant Jordi és un dia on expressem el nostre afecte a aquelles persones que més especials són per a nosaltres amb una rosa o un llibre; però que et sembla regalar una rosa o un cavaller en forma de galeta? Són tan boniques (i bones)! De ben segur que es convertirà en un detall difícil d’oblidar.

Podràs trobar tots aquests productes especials en el teu forn de pa Cal Moliné habitual i també a les nostres paradetes situades a Crist Rei i al carrer Guimerà.

post

Esperem la teva visita!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *