Pastissos per a ocasions especials

pastís

No es fan anys cada dia i cada esdeveniment és irrepetible. Siguin quins siguin els gustos o necessitats de l’amfitrió i els seus convidats, el que és segur és que els moments especials mereixen detalls especials.

Nosaltres pensem que no pot ser d’altra manera, per això, posem a la teva disposició la nostra experiència com a pastissers perquè puguis demanar-nos el dolç ideal per aquest dia. A Cal Moliné, més enllà dels pastissos tradicionals que fem cada setmana també ens atrevim a preparar-vos un pastís únic que encaixi perfectament amb el protagonista de la festa.

De fruita, de xocolata, de nata, amb crema cremada, amb ametlles, amb alguna frase especial… En preparem en forma de número, temàtics o el que se t’acudeixi, proposa’ns-ho i farem el teu pastís realitat!

 

Un comentario en “Pastissos per a ocasions especials

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *