La barra rústica

La barra rústica es caracteritza per ser un pa que tallem manualment i la seva cocció la fem al forn de llenya. Això és el que li dóna el seu gust particular i fa que puguis menjar una barra amb de molla alveolada i una crosta molt, molt cruixent.

El seu format, de 250 grams aproximadament, el trobaràs en una barra ampla que et permetrà menjar-ne i presentar-la de diferents maneres. Si demanes que la tallem recta, en surten petites llesques per acompanyar els vostres àpats. Tallant-la al biaix, també et permetrà utilitzar-la de base per a fer torrades de tots els gustos.

A més a més, la seva elaboració t’aporta altres coses que podràs notar en el teu dia a dia. L’humitat de la pasta també es tracta diferent a la resta de pans: en aquest cas, farà que sigui més digestiva i en puguis menjar sense por a que es converteixi en un àpat pesat. A més a més, si te l’emportes a les teves excursions en forma d’entrepà, no t’arribarà sec ni gomós a l’hora de donar-hi queixalada.

La mateixa recepta és diferent a cada casa, així que de ben segur que tu encara l’hi dónes algun altre ús. Ens l’expliques?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *