Vols unir-te a la filosofia slow?

L3

 

Elaborar i degustar els aliments curosa i lentament és un art que ens convida a gaudir del temps i l’experiència d’assaborir-los plenament. Seguint aquesta idea, hem ideat el pa Levain. S’el·labora amb massa mare de blat i una combinació de diferents farines seguint un procés de fermentació lent de 16 hores de repòs, aconseguint un resultat exquisit: crosta cruixent, molla flonja i esponjosa, sabor rústic i un aroma excepcional. A més, la cura dels seus processos permeten la conservació de les seves propietats durant tot el dia.

Et ve de gust assaborir-lo?

post

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>