Us desitjem una molt bona Pasqua!

Un any més, la Setmana Santa omple de dolçor i colors vius els forns de Cal Moliné. Deixem enrere els bunyols de quaresma per rebre amb els braços (i les panxes) ben oberts les mones de Pasqua!

Tradicionalment, la mona era un obsequi del padrí al Fillol durant els seus primers tretze anys, però avui en dia ens agrada tant gaudir d’aquests postres que el tema de l’edat ja no és tan essencial; el que importa és compartir un moment ben dolç amb la gent que més ens estimem.

Si sou fans fidels d’aquesta tradició, la mona cristina és la vostra! Feta de base de brioix esponjós decorada amb un ou cuit al centre, sucre polvorejat per sobre i les plomes que li donen el toc de festa i celebració. Si sou més gormands, des del nostre obrador elaborem mones per a tots els gustos i paladars: de fruita, mantega, nata, crema o trufa. Quina us ve més de gust? En trobareu de ½ kg, 1 kg. o 1 kg i mig, perquè ningú es quedi sense la seva porció.

També tenim mones sense gluten, que la celiaquia i el gaudir d’un bon dolç no estan pas renyits. Ja pots encarrega la teva als nostres establiments!

Però què seria d’aquesta diada sense les figures de xocolata que tant esperen els nens (i els no tan nens!)? Figures decoratives de gallines, ous, gossos i conills de xocolata per llepar-se’n els dits. I com en cada celebració especial, hem elaborat galetes per a l’ocasió, que de tan mones no us hi podreu resistir! Les veniu a descobrir?

Ja ho veieu, les nostres mones us esperen per dibuixar-vos un somriure a cadascun de vosaltres!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *