Celebra el dia del pare amb nosaltres


La diada de Sant Josep ja s’apropa! Vols celebrar el dia del pare de la forma més dolça i original? Els nostres forns de pa s’omplen de productes ideals per fer-li un regalet a aquell home que tant ens ha cuidat, mimat i estimat!

T’agraden els clàssics? Per aquest dia tan especial els nostres forners preparen amb molt d’amor els encenalls de Sant Josep, un capritx irresistible per a tots aquells amants de la xocolata. Es tracta d’una galeta en forma d’encenall (inspirada en les restes de fusta que Sant Josep treballava), feta a base de clara d’ou, farina i sucre llustre, recobert de xocolata negra i ametlles trossejades. Acompanyar el cafè amb aquestes postres és un pla ben agradable.

Ets dels atrevits i tens ganes de sorprendre al teu pare? No podrà resistir-se a les nostres galetes decorades per a l’ocasió: bigotis pels més senyor (o hipsters!), corbates pels més elegants, Darth Vader pels més fanàtics o una galeta en forma de pera per cridar als quatre vents que el teu pare, és la pera =)

Visita els nostres establiments i escull d’entre totes la que més t’agradi!

hola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *