Us presentem el pa de l’Aixada

Aquest cap de setmana Manresa celebra la Fira de l’Aixada, una festa popular en la que els carrers del casc antic es transformen i s’omplen de colors, música, caliu i bullici, creant un ambient que ens transporta de ple a l’època medieval. I què seria d’aquesta fira sense el pa de l’aixada de Cal Moliné? 

Recent sortit del forn, aquest pa artesanal en forma de V simbolitza la confluència dels dos rius manresans: el Cardener i la Sèquia del riu Llobregat. Recreant la recepta tradicional i utilitzant ingredients típics del segle XVI, els nostres forners elaboren un pa tan únic i especial que et permetrà redescobrir autèntics sabors medievals i la textura cruixent i rústica que el caracteritza. 

Gaudeix i impregnat de l’essència de la Fira acompanyant els teus àpats amb el pa de l’aixada més tradicional. Torradet i amb un rajolinet d’oli ja queda espectacular! 

A nosaltres ja se’ns fa la boca aigua!

El podràs trobar als establiments següents: Alfons XII, C/Barcelona, Plus, Guimerà, Dolors, Font del Gat, Carrasco i Formiguera i Crist Rei.

Pa de l'aixada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *