Panellets i castanyes!

panallets copia2

Quan s’acosta el mes de novembre, Cal Moliné s’omple d’aquella oloreta dolça i càlida dels panellets acabats de sortir del forn. Uhmmm, ja se’ns fa la boca aigua!En tenim de tants sabors com desitgis: de pinyons, d’ametlla, de coco, de maduixa, de codony, de cirera… i tots fets amb molta cura i amor.

El massapà del panellet l’hem elaborat de forma tradicional utilitzant ametlles, sucre i ous; és per això que els nostres panellets compten amb el segell ETG (Especialitat Tradicional Garantida). I això què significa? Que no es tracta de pastisseria industrial ni tampoc s’utilitza fècula de patata, moniato ni altres substitutius i, evidentment, estan lliure de colorants i conservants artificials. La recepta de l’àvia, una gran dedicació i el temps just de cocció. Són boníssims i saníssims!

Cada panellet és únic i això encara els fa més especials. Són elaborats un a un amb molta delicadesa la nit abans de ser exposats per conservar el seu sabor i la seva tendresa.

Jugar amb els sabors i colors ens encanta! Encara no has tastat els nostres panellets de maduixa? I els de xocolata? Per nosaltres, escollir el que més ens agrada és impossible… Però si encara te’n queden per tastar, una bona opció és demanar a les nostres dependentes que te’n preparin una plateta amb un panellet de cada sabor, a veure quin és el teu preferit!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *