La molinera

15_Molinera
La Molinera és un pa que ha nascut a Cal Moliné. Pensat perquè li costi molt assecar-se, és una peça molt lleugera i de fàcil digestió. L’elaboració manual, el poc llevat, la fermentació de més de 24 hores i la cocció en forn a alta temperatura li atorguen una olor, sabor, i textura únics.

És la nineta dels ulls del nostre forner i per això no es podia dir d’una altra manera. La Molinera no només té avantatges de conservació i digestió, també és un pa que ve en un format que et permet menjar-ne en quasi tots els àpats!

En torrades per esmorzar a casa, com a entrepà per menjar quan ets fora, o a trossos per combinar-la amb els àpats, la Molinera pot ser fins i tot una bona base per a canapès! Què et sembla, et ve de gust incorporar-la a la teva dieta?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *